dijous, 11 de desembre del 2014


MENUS DE FESTA...

Ara que venen festes i em de preparar molts menus aquí us deixo unes propostes molt originals i accesibles a petits i grans cuiners.

  
Ingredients:

* 2 llesques de pa de motlle
* 1 tall de formatge
* 1 tall de pernil dolç
* Cibulet (cebollino)
* Pastanaga, carbassó o cogombre


Elaboració:

Pelar i tallar la pastanaga en 4 rectangles, 3 seran les potes, la 4a serà el suport de la tapa del piano.
Tallar el pernil dolç en forma de piano de cua.
Tallar les 2 llesques de pa bimbo amb la mateixa forma del pernil dolç (una serà la tapa i l'altra la base).
Una de les llesques tallar-li l'extrem recte, que serà la tapa del teclat.
Tallar el formatge de la mateixa mida que la "tapa del teclat" i marcar-li ratlletes amb el ganivet o un escuradents, sense arribar a partir-lo (seran les tecles blanques).
Tallar el civulet a bocinets petits (seran les tecles negres).
Montar les parts com a la foto.








 
 Ingredients:

* 18 llesques de pa de motlle blanc sense crosta.
* 2 llesques de pa de motlle integral sense crosta (millor de sègol perquè sigui més fosc)
* 2 llaunes de tonyina.
* 6 cullerades mde maionesa.
* formatge ratllat
* enciam, àpit, ceba picada
* sal, pebre i aromática (julivert, fonoll, cibulet...)




Elaboració:

- Cubrir el fons de la plata amb llesques de pa blanc.
- Tallar la resta del pa a tires. Partir les tires de pa integral per la meitat.
- Barrejar la tonyina, la meitat de la maionesa, el formatge, els vegetals i salpebrar.
- Untar el pa bam la barreja preparada i tapar amb tires de pa blanc a sobre, fent el teclat.
- Untar les tires de pa moreno amb maionesa per una banda i engantxar-les sobre les tires blanques, formant tecles negres.
 

 I si encara us heu quedat amb gana...




 



 Bon Profit!
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada